Nūhou

Nā huahana hale leʻaleʻa like ʻole

pd_sl_02

Nā alakaʻi palekana no ka holo ʻana i kahi Carousel

He mea nui e mālama i nā kulekele palekana i ka wā e holo ai acarouseli loko o ka pā leʻaleʻa e hōʻoia i ka palekana o kekahi a me nā poʻe ʻē aʻe:

1.E hahai i nā lula: E heluhelu a mālama i nā lula o ka paka e pili ana i ka carousel.E hoʻomaopopo i ka makahiki a me ke kiʻekiʻe e pono ai, a me nā palekana palekana, no ka holo.

2.Noho paʻa: E hōʻoia i ka paʻa ʻana o kou mau wāwae i ka honua i ka wā e holo ana i ka carousel, i pale aku ai i ka hāʻule a i ʻole nā ​​ʻeha.Inā pono, e noi i ke kōkua mai nā hoaaloha a ʻohana paha.

3.Maʻemaʻe lima: Ma mua o ka holo ʻana, e hoʻomaʻemaʻe i kou mau lima, i mea e pale ai i nā pilikia maʻemaʻe i ka wā o ka holo.

Carousel

4.E hahai i nā kuhikuhi: I ka hana ana i kacarousel, e hahai pono i nā ʻōlelo a ke koʻokoʻo a me nā hōʻailona.Inā he mau nīnau kāu e pili ana i ka hana o ka holo, e noi i nā limahana no ke kōkua a me ke kōkua.

5.E nānā i nā keiki: No nā kamaliʻi liʻiliʻi, e hōʻoia i ka lawa o ko lākou wahi a me ka pale.E makaʻala e pale aku iā lākou mai ka hāʻule ʻana mai ka holo a mālama i ka nānā mau.

6.E komo i nā lole kūpono: E ʻaʻahu i nā lole a me nā kāmaʻa kūpono e pale aku i nā pilikia palekana i ka wā o ka holo.

7. Noho mālie:I ka wā ma ka carousel, e noho mālie a pale i ka hauʻoli nui a i ʻole ka hopohopo.Hōʻalo i ka hui ʻana a i ʻole nā ​​hana ʻino ʻē aʻe.

Carousel


Ka manawa hoʻouna: Jul-13-2023